Populära länkar


Varumärken

Alla Varumärken

Kategorier

Fördelar med oss

  • Inga avgifter
  • Gratis frakt
  • Snabb leverans
  • KUNDSERVICE med riktiga jägare
  • Öppet köp returrätt 30 dagar
  • Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank
  • På nätet sedan
    2005
Produkten läggs i din varukorg
Produkten har lagts till i din varukorg

Slaktknivar

Här har vi på Jakt.se samlat de knivar vi i samråd med slaktare anser vara nödvändiga för enklare hantering av vilt och nötkreatur. Istället för att fylla sidan med mängder av olika slaktknivar så har vi låtit proffesionell slaktare plockat ut de bästa knivarna till all hantering från att viltet anländer till slakteriet tills köttet hamnar i frysen! 

Varje kniv på denna sida fyller sin funktion i knivhölstret.

Flåkniv
Kniven du använder för att pälsa av all typ av vilt, denna kniv ska du enbart använda för att flå för att undvika att få smuts och bakterier i köttet. 

Styckkniv
Styckkniven är den som används mest i slakteriet, denna kniv använder du till exempel att skära ut stekarna ur bog och lår.

Urbeningskniv
Urbeningskniv används för att bena ur bringor och skära läggen benfri, vi rekommenderar starkt att du har en urbeningskniv för att spara skärpan på din styckkniv.

Putskniv
Putskniven använder du för att putsa stekarna, vi rekommenderar en putskniv med stelare blad för att få finare snittytor. 

Grytbitskniv
Inget krav att ha i ditt knivhölster, men gör uppskärningen av grytbitar / malkött betydligt mycket enklare, något som vi alla stått och svurit över när vi använt en kort, mjuk kniv! 

Sortera efter:
Antal/sida:




  • Hittar du det billigare någon annanstans matchar vi priset
  • Vi är certifierade av Trygg E-handel
  • Klarna - faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank
  • Posten
  • ISO 9001 Certifierade
  • ISO 14001 Certifierade

© 2019 Norrländska Vapenaffären AB  |  Telefon: 060 - 15 29 00  |  kontakt@jakt.se   |  Investor Relations